RENEW – KASVOHOIDOT

Israelilainen Renew – kosmetiikkabrändi tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita ammattilaiskäyttöön. Renewiltä löytyy sopivia tuotesarjoja niin normaalille, kuin myös ihosairauksista (seborea, akne, couperose, dermatiitti jne.) kärsivälle iholle. Renewin tuotteet sisältävät sekä modernin bioteknologian komponentteja, että luomuöljyjä ja lääkekasveista valmistettuja uutteita. Näiden ansiosta vaikutus on nopeasti nähtävissä.

Tarjoamme monipuolisia kasvohoitoja, joissa analysoidaan tarkkaan ihotyyppiä ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Hoitoon kuuluu syväpuhdistus, ihotyypille sopiva hoito, kasvonaamio sekä kosteuttava voide. Ihonhoidossa voidaan käyttää niin yhtä sarjaa, kuin myös yhdistää eri sarjojen tuotteita riippuen ihotyypistä ja hoitosuunnitelmasta. Meiltä voi myös saada henkilökohtaisen suunnitelman päivittäiseen ihonhoitoon sekä ostaa Renew – tuotteita kotikäyttöön.

GOLDEN AGE – SARJA

Iän myötä ihon aineenvaihduntaprosessi heikkenee, hiussuonten seinät vaurioituu ja mikroverenkierto huononee. Tämän seurauksena ravintoaineet eivät pääse iholle asti ja metabolisten aineiden erittyminen hankaloituu. Hormoonitausta muuttuu ja talirauhasten toiminta heikkenee. Ihosta tulee kuiva, ohut ja herkkä. Se menettää kimmoisuutensa ja sävynsä ja siihen ilmestyy ryppyjä.

GOLDEN AGE – sarja on suunniteltu erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon. Sen sisältämien aineiden toiminta on tarkoitettu kokonaisvaltaiseen ihon ikääntymisestä aiheutuvien ongelmien ratkaisuun.

Tämän sarjan tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja luomuöljyjä ja aktiivisia aineosia, jotka auttavat hoitamaan kuivaa ihoa. Runsaan kosteuttamisen lisäksi, ne myös auttavat ehkäisemään ihon ikämuutoksia ja normalisoivat ihon uusiutumista, mikä parantaa sen luonnollista kosteustasapainoa ja vastustuskykyä.

 

Hoitokustannukset: 60€

DERMO CONTROL – SARJA

Tämä sarja on suunniteltu ehkäisemään ja korjaamaan rasvaisen ja akneen taipuvaisen ihon ongelmia. Se kiinteyttää ihokudosta ja estää tulehduksen aiheuttavien bakteerien toimintaa. DERMO CONTROL sisältää antiseptisiä ja ihoa rauhoittavia aineita, jotka vähentävät talirauhasten toimintaa, palauttavat ihon omat suojaominaisuudet ja auttavat puhdistamaan ihohuokosia talinerityksestä. Näkyvä tulos saavutetaan lyhyessä ajassa.

 

Hoitokustannukset: 60€

PROPIOGUARD – SARJA

Tämä sarja on suunniteltu erityisesti propionihappobakteerien aiheuttaman aknen intensiiviseen hoitoon. PROPIOGUARD – sarjan päätehtäviä on mikrobiflooran parantaminen, komedojen ja muiden aknen tyypillisten merkkien poistaminen, talirauhasten keratinisaatioprosessien normalisoiminen ja erityksen säännöllistäminen, hydraatiotason palauttaminen sekä ihon omien suojaominaisuuksien parantaminen. Paras ja nopea tulos voidaan saavuttaa sarjan päivittäisellä käytöllä kotona. Kauneushoitolassa suositellaan käytettäväksi DERMO CONTROL – sarjan yhteydessä.

 

Hoitokustannukset: 60€

REDNESS – SARJA

Couperose on ihosairaus, jossa ihoon ilmestyy joukko laajentuneita hiussuoneja. Tämän voi aiheuttaa jyrkkä lämpötilan muutos, esim. kun henkilö äkkiä päätyy kylmästä ilmasta kuumaan, tai istuu saunassa liian pitkään. Erityisen vaarallinen on auringon UV – säteily, joka negatiivisesti vaikuttaa hiussuonten seiniin. Myös stressi, hermoromahdukset, maksaongelmat, raskaus, vaihdevuodet ja gynekologiset sairaudet voivat aiheuttaa couperosen.

Kaikkein tärkeintä couperosea vastaisessa taistelussa on vahvistaa hiussuonten seiniä sekä säätää painetta ja mikroverenkiertoa. Hiussuonten rakenne on ohut ja herkkä, siksi on tarpeen toimia hyvin varovasti ja huolellisesti. Jotta varmistetaan, että tärkeät aineet ja vitamiinit pääsevät perille asti, tehdään ensiksi happokuorintaa. Vitamiinit P, K ja C ovat tärkeimpiä REDNESS – sarjassa, seillä ne kaventaa hiussuonia ja vahvistaa niiden seiniä.

EYE LINE – SARJA

Tämän sarjan tuotteet auttavat lievittämään turvotusta ja stimuloivat solunulkoisen matriisin synteesiä. Luomuöljyjen yhdistelmä auttaa silmänympärysihoa uudistumaan, elvyttää sen epidermaalista rakennetta ja luo antioksidantteja ihon suojaamiseksi. EYE LINE – sarjan tuotteet silottavat ja ravitsevat ihoa silmän ympärillä, ehkäisevät sitä varhaisilta rypyiltä ja lisäävät kimmoisuutta. Uudistumisominaisuuden menettäneet solut vahvistuvat ja kollageenin eritys normalisoituu.

WHITENING – SARJA

WHITENING – sarja on erityisesti suunniteltu poistamaan ikämuutoksista, auringonsäteilystä tai raskaudesta johtuvia pigmenttiläiskiä. Ihmisen vartalossa on luonnollisesti melaniini, joka vastaa ihon väristä ja suojaa haitalliselta UV-säteilyltä. Useimmiten läiskät ilmestyvät melaniinin liiallisen tuotannon seurauksena.

WHITENING – sarjan aktiiviset ainesosat vähentävät melaniinin tuotantoa, mikä auttaa poistamaan pigmenttiläiskiä. Hoidon tuloksena saat ihon, jonka sävy on luonnollisen tasainen ja ja pinta on sileä ja hehkuva. Ota huomioon, että sarjan käyttö vähentää ihon omaa suojausta auringonsäteilyltä, siksi hoitoa suositellaan tehtäväksi illalla. Päivisin suositellaan käyttämään kosteuttavaa voidetta, jonka suojakerroin on vähintään SPF 15. Tulokset näkyvät yleensä noin 10-14 päivän kuluessa.

ULTRAÄÄNINPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen ultraäänilaitteella tehtävä ihon puhdistus, jonka avulla poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa huokoset ja palauttaa kasvoille kirkkauden ja raikkauden. Ultraääni-aaltojen vaikutuksen alaisena kuolleet ihosolut kuoriutuvat, huokosissa kertyneet talirauhasten eritteet “irtoavat” ja pienet rypyt tasoittuvat. Tämä hoito antaa tulehdusta ehkäisevän vaikutuksen ja parantaa verenkiertoa, samalla kiinteyttäen ihoa.

Ultraäänipuhdistus tehdään ammattilaisella Rio – ultraäänilaitteella. Puhdistuksessa käytetään RENEW HYDRATION – geeliä, joka hellävaraisesti pehmentää ihoa ennen syväpuhdistusta. Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään naamio ja lopuksi kosteutetaan voiteella. Tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan.