Ihonhoidot

IHONHOIDOT

 

Paras tapa pitää ihoa nuorena ja terveenä on hoitaa sitä säännöllisesti niin kotona, kuin myös alan ammattilaisella. Tärkeintä on löytää juuri omalle iholle sopivat tuotteet ja menetelmät. Vaikka ihonhoito ei anna yhtä nopeaa vaikutusta kuin injektio- tai täyteainehoidot, silti se parantaa ihon terveyttä ja sisäistä vahvuutta. Säännöllinen ihonhoito  takaa sinulle pitkäkestoisen tuloksen – olet kaunis aina, etkä vain tuotteiden vaikutuksen aikana. Tämä vaihtoehto on täysin kivuton ja vaaraton.

ottoestetic2

RENEW – KASVOHOIDOT

Joudutko taistelemaan aknea, rasvaisuutta, couperosaa, tai ikääntyvää ihoa vastaan? Niiden oikea perushoito vaatii alan erikoisosaamista ja tarkkaa arviointia. Me analysoimme ihotyyppiäsi ja laaditaan sinulle henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jonka avulla saavutetaan terve ja kaunis iho!

KESTO 1T

LUE LISÄÄ
ottoestetic1

HYDRA FACIAL 6 IN I

Hydra Facial 6 in1 on monitoimihoito, jota tehdään erityisellä laitteella kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.Tehokas syväpuhdistava, kosteuttava ja nuorentava hoito kaikkille ihotyypeille.

KESTO 2T

LUE LISÄÄ
mezoniti

MESOLANGAT

Mesolangat ovat steriileja biohajoavia lankoja, jotka asetetaan ihon alle injektiomenetelmällä. Langat stimuloivat ihoa edistäen ihon omaa kollageenituotantoa. Mesolangat hajoavat itsestään 6-8kk kuluttua laitosta vedeksi ja hiilidioksidiksi ja poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta käsitelty alue on parhaimmillaan noin 6 kuukauden kuluttua laitosta.Vaikutus voi kestää jopa 2vuotta. Ihon kiinteytyminen jatkuu kuitengin mesolankojen sulettua ihosta, sillä hoito lisää fibroplasteja ja uuden kollageenin muodostumista ihoon.Mesolankahoito kohottaa kasvonpiirteittä, nuorentaa ja selkeyttää kasvojen muotoja sekä napakoittaa ihoa. Myös vaigutaa ihon lymfa- ja verenkiertoa, mikä parantaa ihon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

KESTO 1T

LUE LISÄÄ
himPiling

KEMIALLINEN KUORINTA

Vaivaako sinua pisamat, rypyt, arvet tai akne? Kemiallinen kuorinta on luotu ratkaisemaan näitä ongelmia! Nykyään on olemassa monta erilaista vaihtoehtoa, joista sinullekin taatusti löytyy sopiva. Kevyt kemiallinen kuorinta on täydellinen ihon vaalentamiseen, keskitasoinen kuorinta auttaa taistelemaan ryppyjä ja arpia vastaan ja syvän kemiallisen kuorinnan avulla on mahdollista nuorentaa ihoa!

KESTO 1T

LUE LISÄÄ
prx-t33

PRX-T33

PRX-T33 on innovatiivinen ihoa stimuloiva happohoito, jolla on ihoa kirkastava vaikutus. Aine sisältää TCA-happoa 33%, laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä Kojic-happoa. Näiden ainesosin ainutlatuinen yhdistelmä mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei vaadi erityistä palautumisaikaa, ja hoito on kivutton ja ilman ihon kuoriutumista.

Hoito: 4 kertta viikon välein. Kotona WiQo Med Cream (kuuluu hintaan, arvo 80€)
Hoito alueet: kasvot, kaula, decoltee, kädet.
Hoitaa: parantaa ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttava. Poistaa epäpuhtauksiaja, muodostaa kollageenia ja elastiinia, vähentää laajentuneet ihohuokoset, juoneet ja arvet.

KESTO 1T

LUE LISÄÄ
ottoestetic6

MIESTEN IHONHOITO

Usein miesten ihonhoito rajoittuu ihon kosteuttamiseen parranajon jälkeen, mutta todellisuudessa miesten iho vaatii yhtä paljon hoitoa kuin naisten. Ihon kunto huononee paitsi partakoneen käytön, mutta myös saastuneen ilman ja epäterveellisen ruokavalion seurauksena. Ihon rasvaisuus, kuivuus sekä ikääntyminen ovat yleisimpiä miesten ihoon liittyviä ongelmia. Me autamme pitämään ihoa kunnossa kasvohoitojen, injektiohoitojen sekä täyteainehoitojen avulla! Palveluja voi myös ostaa lahjaksi omalle puolisolle, perheenjäsenelle tai ystävälle!

KESTO 1T

LUE LISÄÄ