INJEKTIOHOIDOT

ottoestetic7

PRP-PLASMAHOITO

Huomasitko ihollasi ikääntymismerkkeja? Ei hätää, sillä PRP-plasmahoito ratkaisee tämän ongelman! Hoidon alussa potilaan verisuonesta otetaan verta, jota käytetään plasman valmistamisessa. Plasmassa on runsaasti ihosolukon toimintaa stimuloivia sekä ihokudoksen uudistamisesta vastaavia soluja. Verestä saatu plasma ruiskutetaan kasvoihin, kaulaan tai dekolte-alueeseen saadakseen joustava ja kimmoisa iho ilman ryppyjä! Plasmahoito on myös hyvä vaihtoehto hiustenlähtön hoitoon ja kynsien vahvistamiseen.

KESTO 1-2T

LUE LISÄÄ
ottoestetic11

BIOREVITALISAATIO

Onko ihosi kuiva eikä päivittäinen ihonhoito enää auta? Biorevitalisoitumismenetelmä kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja pintaa. Hoidon jälkeen ihosta tulee joustava ja sileä. Sen lisäksi aineenvaihduntaprosessit paranevat, mikä positiivisesti vaikuttaa ihon terveyteen.

KESTO 1T

LUA LISÄÄ
ottoestetic8

MESOTERAPIA

Mesoteraapiapistokset sisältävät niin kutsuttua mesococtailia, jossa on sekoitettu juuri sinuun ongelmaasi auttavat aktiiviset aineet. Onko ihosi kuiva ja heikko? Mesoterapia auttaa vahvistamaan ihon kollageenitasoa. Eikö ryppyvoide enää auta? Usein se vain tarvitsee pikkasen apua sisäpuolelta mesococtailin muodossa.
Mesoterapialla voi hoitaa niin ikäntyneen ihon ongelmat, kuin myös aknea, hiustenlähtöä, selluliittia, raskausarpia jne. Mikäli selkeitä iho-ongelmia ei löydy, mesoterapia lisää ihoosi hehkua ja kimmoisuutta sekä auttaa säilyttämään sitä nuorena.

KESTO 1T

LUE LISÄÄ
ottoestetic9

MESOTERAPIA HIUSTENLÄHTÖÖN

Kaunis ja tuuhea tukka on aina ollut ja on edelleen erittäin tärkeä tekijä sekä miesten että naisten kauneudessa. Kun hiusten terveydessä ilmenee sellaisia ongelmia kuten haurastuminen, kuivuus ja elottomuus, tavallisin keino parantaa asiaa on vaihtaa hiustenhoitosarjaa ilman oikean syyn selvittämistä. Jotta hiusten kasvu ja terveys olisi kunnossa, on tärkeää varmistaa, että karvatupet saavat riittävästi ravintoaineita. Tässä auttaa mesoterapia – toimenpide, joka on tunnettu korkealla tehokkuudellaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kosmetologin puoleen kannattaa kääntyä jo silloin kun ensimmäiset hiustenlähtöongelmat ilmenee.

KESTO 1T

LUE LISÄÄ
filler

HAIR FILLER DR.CYJ

Hair fillerin avulla voidan ehkäistä hiustenlähtöä ja edistää hiusnystyn kykyä kasvattaa aivan uusia hiuksia alieilla, jolla hiustenkasvu on hidastunutta, tai josta hiuksia lähtee liian paljon.
Dr. CYJ Filler on hiusten kasvua stimuloiva injektiohoito .

Hoito: 2-4 kertta 3 viikkon välein.

Hoitaa: alkava hiustenlähtö, hiusrajan vetäytyminen, hiusten harveneminen.

KESTO 30m

LUA LISÄÄ
ottoestetic15

PROFHILO

Sveitsiläinen IBSA-patentoitu NAHYCO teknologia.

Korjaa ihon rakennetta, elastisuutta, väriä sekä antaa välittömästi kiinteyttävän tuloksen. Korkein hyaluronihappomäärä 32mg/ml. Erityisesti kehitetty injektiotehniikka vähentää kipua, toipumisaikaa ja hoitokertojen määrää.Hoito suoritetaan 2 kertaa kuukauden välein.

KESTO 30m

LUA LISÄÄ
ottoestetic12

AQUASHINE BR

Tämä cocktailpohja 1,5 % hyaluronihappoa on rikastettu 56 hyödyllisellä aineella ja tarjoaa ihosolujen kosteutta, uudistumista ja suojausta.

Aminohapot, jotka sisältyvät valmisteeseen 24 lajikkeessa, neovat välttämätön rakennusmateriaali proteiinien synteesille kehossa. 14 vitamiinia, mukaan lukien A-, B-,K- ja C-vitamiinit, stimuloivat ja säätelevät ihon aineenvaihduntaprosesseja, osoittavat antioksidanttivaikutuksia.

Mineraalit ja koensyymitsuorittavat suojaavaa toimintoa, ne auttavat tasapainottamaan ihon tilaa ja säätelevät entsymaattisia prosesseja.

BR-sarja poistaa pigmenttiä, autaa vähentämään melaniinituottanon tasoa, iho muuttu joustavammaksi ja kosteutetuksi, se näyttää täyttävän sisäpuolelta, tarjoaa visuaalisesti havaittavan nostamisen, tuotteen vaikuttavilla aineilla on myös anttioksidanttiominaisuuksia.

Hoito: 4 kertta 2 viikkon välein.
Hoito alueet: kasvot, kaula, decoltee, kädet.
Hoitaa: ihon pigmentti poisto, kosteus ja lifting.

KESTO 1T

LUA LISÄÄ
ottoestetic13

AQUASHINE BTX

Sisältää monipuolisen ihoa vahvistavan yhdistelmän: peptidit, aminohapot, vitamiinit, mineraalit .

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältä, kertyy ja pidättää nestettä kuiduissa, stimuloi kollageenin synteesiä A-, B-, C-,E-,K-vitamiinit antavat iholle säteilevän ulkonäön ja antioksidanttisen vaikutuksen.

Mineraalit, jotka suojaavat ympäristön kielteisiltä vaikutuksilta ja antavat iholle tasapainon.

Koensyymit kehon entsyymijärjestelmän palauttamiseksi.
Aminohapot proteiinisynteesiä varten.
Nukleiinihapot uuden DNA:n luomiseksi solunjakautumisprosesissa.

Hoito suositus: 3 kertta 2 viikon välein.
Hoito aluet: kasvot, kaula, decoltee, kädet, silmänaluset.
Hoitaa:kasvojen ryppyjen ja laskosten korjaus, suunympärillä viivat, Post Acne-ja leikkausarpien hoito, silmänympärillä rypyt , käsien, kaulan-ja decolteenihon kosteus ja nuorennus.

KESTO 1T

LUA LISÄÄ
ottoestetic14

JUVEDERM VOLITE

Syväkosteuttava injektiohoito Juvederm Volite 2ml perustuu patentoidun teknologian. Hoito parantaa tutkitusti ihon pehmeyttä ja silottaa ihoa luonnollisesti hyaluronihappon avulla. Ihon muodostuu tukiverkko, jonka ansiosta iho napakoituu ja pinta silottu. Hoito soveltuu koko kasvoille, dekoltelle ja kaulan alueelle, kämmenselille. Tehokkaan koostumuksen ansiosta yhdellä hoitokerralla saadaan jopa 9kk kestävä vaikutus.

KESTO 1T

LUA LISÄÄ