MIESTEN IHONHOITO

PUHDISTUS

Ensiksi iho puhdistetaan meikistä ja liasta. Siihen käytetään Dermo Control Cleansing Gel – puhdistusgeeliä. Sen vaikuttavat aineet ovat rohtosuopayrtin uute, sitruunahappo, meiramin uute ja öljy, valkopajun kuoriuute. Geeliä levitetään kostetulle kasvojen iholle ja hierotaan ihoa sormenpäillä lempein liikkein. Lopuksi huuhdellaan lämpimällä vedellä.

IRKISTÄMINEN

Puhdistuksen jälkeen iho tarvitsee kosteutusta ja virkistystä. Hydrofresh Lotion – kasvovesi paitsi raikastaa ihoa, niin myös vähentää turvotusta ja lievittää tulehdusta. Sen ainesosiin kuuluu kärsimyskukkauute, aloe-uute, rohtosuopayrtin uute sekä sitruunahappo. Vanu kastellaan kasvoedellä ja pyyhtiään ihoa lempein liikkein.

SYVÄPUHDISTUS

Syväpuhdistus on tärkeä osa kasvojen hoitoa – siinä poistetaan kuolleita soluja, tasoitetaan ja uudistetaan ihoa. Syväpuhdistuksessa voidaan käyttää Pearl Peeling – helmikuorintaa, jonka vaikuttavia aineita on valkoliljan uute, sianpuolukkauute, rosmariinin uute sekä helmijauhe. Helmikuorintavoidetta levitetään ohueksi kerrokseksi välttäen silmänympärysihoa, hierotaan lempein liikkein ja huuhdellaan lämpimällä vedellä.
On olemassa myös toinen yhtä tehokas tapa syväpuhdistaa ihoa – happokuorinta. Miesten ihonhoidossa me käytetään GSC Acid Cream Peeling 12% (pH 3,7) – happokuorintavoidetta. Sen vaikuttavat aineet ovat glykolihappo, salisyylihappo, mantelihappo sekä sitruunahappo. Happokuorintavoidetta levitetään kasvojen iholle välttäen silmänympärysihoa, hierotaan lempein liikkein 5 minuuttia ja huuhdellaan pois vedellä.

NAAMIO

Naamio palauttaa ihon kosteustasapainon, elastisuuden ja kimmoisuuden, lievittää tulehdusta ja tasoittaa kasvojen ihon sävyä. Se on siis välttämätön ihonhoidon vaihe. Mikäli iho on paksu, eikä siinä ole tulehdusta tai turvotusta, käytetään Pearl Mask – helminaamiota, jolla on antioksidanttivaikutus. Sen ainesosiin kuuluu valkoliljan uute, sianpuolukkauute, rosmariinin uute sekä helmijauhe. Naamion yhteydessä voidaan käyttää Eye Contour Cream – silmänympärysvoidetta, joka kosteuttaa silmänympärysihoa, silottaa ryppyjä, poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia. Naamion ja voiteen vaikutusaika on 10 minuuttia, jonka jälkeen ne poistetaan kostetulla vanulla.
Jos iho on herkkä ja tulehdusaltis, käytetään Gel Aloevend – geeliä. Se poistaa tulehduksen ja stressin jälkiä. Geelin vaikuttavia aineita on päivänkakkaran uute, aloe vera – uute, hyaluronihappo sekä laventeliöljy. Vaikutusaika: 10 minuuttia.

IHON KOSTEUTUS
(KUIVA TAI NORMAALI IHO)

Jos iho on normaali tai kuiva, me käytetään Enriched Moisturizing Cream – kosteusvoidetta. Se kosteuttaa ihoa, palauttaa ja vahvistaa lipidikerrosta, tehostaa ihon suojaavia toimintoja sekä ravitsee ihoa. Sen vaikuttavia aineita on vehnäproteiini, oliiviöljy, hyaluronihappo, sheaöljy, kamelian uute sekä A- ja E-vitamiinit. Voidetta levitetään kasvojen ja kaulan iholle sekä dekoltee-alueelle.

IHON KOSTEUTUS
(HIMMEÄ JA VÄSYNYT IHO)

Mikäli iho kaipaa runsasta kosteutusta, Moizturizing Cream Vitamin C SPF-25 – kosteusvoide on sopivin ratkaisemaan tämän ongelman. Se kosteuttaa ihoa syvästi, palauttaa ihon kuntoa, rikastuttaa ihoa vitamiineilla ja suojaa vaaralliselta UV-valolta. Sen ainesosiin kuuluu kehäkukkaöljy, sheaöljy, C- ja E-vitamiinit, päivänkakkaran uute, sitruunan uute, hyaluronihappo ja bisaboleni. Voidetta levitetään kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle välttäen silmänympärysaluetta.